23.2 C
Amsterdam
19 juli 2024
Motocrossplanet
Home » Everts wint eerste manche Maggiora, De Wolf 7

Everts wint eerste manche Maggiora, De Wolf 7

Liam Everts heeft de eerste manche van de Grand Prix MX2 in Maggiora weten te winnen. Everts leidde de hele manche en wist Simon Laengenfelder op een veilige afstand te houden. Andrea Adamo werd voor eigen publiek derde.

Kay de Wolf kwam bij de start ten val maar kwam vanaf een laatste plaats terug naar een zevende positie. Hiermee finishte de Wolf net achter Rick Elzinga, die een prima wedstrijd reed en zesde werd.

Lucas Coenen moest net als de Wolf van ver komen en werd tiende. Ivano van Erp reed lang rond de tiende plaats en werd uiteindelijk netjes dertiende. Ook waren er punten voor Cas Valk (14) en Jens Walvoort (19).

Kay Karssemakers en Dave Kooiker haalden de finish helaas niet.