19.3 C
Amsterdam
22 juni 2024
Motocrossplanet
Home » Roczen en Smith snelste in kwalificatie AMA Supercross San Diego

Roczen en Smith snelste in kwalificatie AMA Supercross San Diego

Ken Roczen en Jordon Smith staan op pole position voor de derde wedstrijd van het AMA Supercross Kampioenschap in San Diego. Door de regenval werd er slechts één kwalificatie training verreden waardoor het belangrijk was om in de eerste sessie al een snelle tijd te hebben.

Ken Roczen was de snelste in de 450 klasse voor  Eli Tomac en Chase Sexton. Jason Anderson kwam uit op een vierde tijd voor Dylan Ferrandis en Jett Lawrence. Jorge Prado zette een negentiende tijd op de klok.

Ook in de 250 klasse lagen de tijden dicht bij elkaar en was het kampioenschapsleider Jordon Smith die de snelste tijd neer wist te zetten voor Jo Shimoda en RJ Hampshire. Julien Beaumer en Ryder DiFrancesco maakten de top vijf compleet.

Klik op de volgende link voor alle uitslagen: https://www.supercrosslive.com/event/S2415/