20.2 C
Amsterdam
21 juli 2024
Motocrossplanet
Home » F&H Racing contracteert Marc Quentin Prugnieres

F&H Racing contracteert Marc Quentin Prugnieres

F&H Racing Team is verheugd om de overeenkomst met Marc Quentin Prugnieres aan te kondigen.
De getalenteerde Fransman was vorig jaar in verschillende manches van het EMX250 Kampioenschap in de top drie te vinden en werd uiteindelijk zesde in de eindstand.

Binnen F&H Racing Team zal Prugnieres de overstap maken wanneer het nieuwe seizoen begin Maart tot leven komt naar het wereldkampioenschap MX2 en zal de volledige serie van wedstrijden rijden, inclusief de overzeese Grand Prix’s. Door de jarenlange ervaring in combinatie met de goede structuur van het team, gaat het Zuid Hollandse team er volledig voor dat Prugnieres de volgende stap in zijn carrière op een goede manier kan zetten om een ander prestatieniveau te bereiken.

Quote team manager Nathalie Fase
Het is erg fijn om Quentin als jong talent aan ons team toe te voegen. De afgelopen tijd heeft in het teken gestaan van veel fysieke personal trainingen en testen en binnenkort zal hij afreizen naar Sardinie om daar veel uren op de motor te gaan maken. In februari staan de eerste voorbereidingswedstrijden op het programma en op 10 maart gaat hopelijk het wereldkampioenschap van start in Argentinië. 

Quote Quentin Prugnieres
Ik ben erg blij om bij F&H Racing Team te hebben getekend, om met goed gemotiveerde professionele mensen te kunnen werken en nu is het tijd voor mij om al het harde werk voor het seizoen te doen.
De eerste testdagen en trainingen met mijn nieuwe motor waren erg goed, ik raak behoorlijk snel gewend aan de F&H motors en we leren elkaar binnen het team dag na dag beter kennen. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen 2024 dat voor de deur staat.